Bez peněz se v životě nikdo neobejde

Published by on 10. 12. 2018
Categories: Ekonomika

Ať už jde o Vánoce, o narozeniny vaší manželky anebo o vytouženou dovolenou, bez peněz se zajisté neobejdete. Nicméně pokud je zrovna nemáte, tak ani to vás tížit nemusí, protože s výhodnou nebankovní hypotékou je můžete mít k dispozici raz dva. Když víte, kam se obrátit, tak je to opravdu snadné.

peníze

Navíc, jakmile objevíte všechny nesporné výhody nebankovní hypotéky, tak je jasné, že na klasické bankovní domy snadno a rychle zapomenete. Vždyť pokud jde o žádost o peníze v nebankovní společnosti, tak nikam nemusíte vážit dlouhou cestu, ani se nemusíte obávat ponižujícího výslechu. Velkým rozdílem oproti klasické bance je především to, že zde nikdo nehledá důvody, proč vás odmítnout, ale naopak cestu, jak vám vyjít vstříc.

Chcete si půjčit hodně anebo málo?

Ať už potřebujete jakoukoli částku, není to problém. Jde v první řadě o to, jestli budete schopni svůj úvěr splácet, a jestli se za něj dokážete zaručit vhodnou nemovitostí. Pokud splníte tato dvě podstatná kritéria, pak už vaší půjčce nestojí nic v cestě. Nezáleží tedy ani na tom, zda máte nějaký záznam v registru či zdánlivě nízké příjmy. Pokud budete schopni půjčku splácet, nic jiného nehraje roli.
Druhé zásadní kritérium je, zda máte k dispozici nemovitost, kterou použijete jako záruku za svou půjčku.

peněženka

Získat můžete peníze až do výše sedmdesáti procent aktuální odhadní hodnoty nemovitosti, takže záleží pouze na tom, o jak vysokou sumu peněz máte zájem. Stačit vám může klidně i garáž či zahradní domek, pokud nebudete příliš nároční. V opačném případě můžete využít jako záruku rodinný dům, byt či výrobní areál vaší firmy. A je zde i jedna možnost pro ty, kdo žádnou nemovitost nevlastní. Jestliže ve svém okolí najdete vhodného spoluručitele, který tento nemovitý majetek má a je ochotný vám s půjčkou pomoci, může se svým majetkem zaručit za vás. A jakmile svou půjčku časem splatíte, tak i tento závazek bez potíží zanikne.